Jag har skrivit, räknat, ringt och skrivit lite mer. Dag som natt (mest natt) och här kommer nu all information jag har så här långt.

Yogaresan till Nerja 9-16 maj hittar du här

Sommardagarna med yoga i Alskog hittar du här

Yoga & Måladagarna i Burgsvik uppdateras med information i slutet av februari

Workshop hittar du här

Det tar lång tid att åka tåg till Malaga och är tyvärr bra mycket dyrare än flyget. Det är dock min önskan att nästa yogaresa blir MILJÖVÄNLIGARE och går till ett ställe dit man enklare tar sig med tåg.

Det stället finns! Två vänner vill i samarbete med mig skapa ett retreat på deras nyinköpta gård. År 2021 kommer dom retreaten äga rum. Jag är så glad! Det ska bli underbart….. Ni ska få några ledtrådar: 1. Det är lika långt bort som Spanien (men enklare att åka tåg till) 2. Det ligger vid ett annat hav än Medelhavet Jag ska berätta lite i varje fall. Gården dom har köpt och ska renovera i år ligger med vacker utsikt uppe bland bergen. I en liten by. Det finns en flod brevid huset där man kan bada och paddla. Vackra vandringsleder. Nära till kulturupplevelser. Landets huvudstad ligger 2 timmar bort med bil. En annan stad, landets tredje största ligger 30 minuter bort. Ytterligare än ledtråd kan du få om du tittar på SVTPlay och dokumentären “En sjukt stor våg”. Den platsen ligger en timmer bort med bil. Bussar finns.

Vi ska åka tåg, göra yoga, vandra, bada, paddla, åka på utflykter. Vissa gånger även måla med Maria och Fredrik. Vi gör det så enkelt och billigt som möjligt. På gården är det lugn och ro, yoga, meditationer och trevligt umgånge. För att hålla ett så vettigt pris som möjligt umgås vi också kring att skapa maten och trivseln i samband med måltiderna. Vi står för inköpen såklart. Jag längtar efter att få ge er mer information. Det ska bli spännande att se om någon av er lyckas gissa.

Hör av dig om du har några frågor till Elisabeth på tel. 0736341087. All information finns såklart på www.thaiyogamassage.se

Lev väl!

Elisabeth