Idag ska jag försöka hitta svar på alla frågor jag har om det som händer nu med vår värld utifrån ett virus kallat Corona.
Jag fotsätter tvätta händerna som vanligt, noga, som man gör när man jobbar med människor.
De sex toarullar jag hade kvar i lördags är nu fyra. Det är ingen rykande åtgång! (Detta är en av mina funderingar: vad har jag missat? Vad är det meningen att jag ska göra med allt papper om jag hade hamstrat?)
Att stänga ner stora delar av världen p.g.a ett virus vi troligen alla kommer få, är det det vettigaste vi kan göra? (Moder jord ? svarar JAAA!)
Jag vet inte. Jag litar på våra svenska myndigheter och gör som dom säger.
Solen skiner från en klarblå himmel och skatorna jobbar för fullt i sitt fina hus.
Min förkylning är bättre idag. Känns inte livsfarlig. Mer som en sån där vanlig förkylning, ni vet.
Jag tar det lugnt. Tar en stund vid havet idag, har lite frågor att ställa vid horisonten.
Yogastudion är stängd, massagen är stängd. Mitt arbete inom resturang ligger i vila. Således 0 inkomst. Men jag tänker: Det ordnar sig!!! Nu gör vi så gott vi kan för att ta tag i allt detta senare i en mycket RENARE värld.

(Rispapper från Chiang Mai och Gansai Tambi Pearl Colors från Maria Oscarsson Marle butik, Konstartera.

Lotusblomman är en symbol för renheten och skönheten som kan resa sig ur ett träskområde.