Kära vän/yogi! Jag har saknat dig/er så oerhört mycket. Det ska bli skönt att komma igång med lite rutiner igen. Allt är anpassat till denna nya värld som vi lever i. Du kan känna dig trygg med avstånd och att jag följer alla rekommendationer från Anders Tegnell och grabbarna 😉 (Folkhälsomyndigheten)

Jag är numera ansluten till tjänsten “Bokadirekt”. Idag har jag ägnat min tid åt att förstå, uppdatera, lägga in lediga massagetider, tider att boka för yogapassen, aktuella workshops m.m. Börjar förstå det här nu. Känns bra! Man kan fortfarande anmäla sig som vanligt till yogan, via vanligt samtal

?

eller via sms, då går jag in och spärrar en plats så vi aldrig blir för många. Och som vanligt kan man boka massage genom att ringa eller prata med mig.Jag har avslutat min webbplats YOGARESOR.NU och den kommer försvinna om en månad. Lite för dyrt med två webbplatser

?

All information om kommande yogaresor kommer att finnas på min vanliga webbplats, www.thaiyogamassage.se. Ni får, om ni vill, jätte gärna dela den här länken. Det är många massörer och yogalärare anslutna till bokadirekt. Känns som ett bra kompliment. Keep it simple

❤

All information finns nu på hemsidan www.thaiyogamassage.se

Varmt välkommen på behandlingar och yoga. Gemensamt släpper vi på spänningar, oro och funderingar. Oro har fått en ny innebörd år 2020. Vi har blivit räddare. Rädda för varandra, för det osynliga, det svårförståeliga… Den rädslan sprider sig lätt till kroppen. Blir till spänningar som blir till mer oro. Låt oss tillsammans jobba på att stärka oss

.

Stor kram till just DIG från Mig

Namaste

Elisabeth