En av mina yogisar/massagekunder/vänner jobbar på covidavdelning som sköterska. När jag blev snorig och febrig i tisdags kväll och jag ställde in hennes bokade massage, tyckte hon att jag skulle testa mig för covid-19. Det har jag gjort och fick svaret igår. Negativt! Inga spår av covid-19. Inte mindre snorig, nysig och förkyld för det men det känns så mycket lättare.
Jag kommer ställa in yoga & behandlingar den kommande veckan. P.g.a de nya rekommendationerna men också p.g.a förkylningen. Uppdaterar i slutet av veckan hur det blir med yoga och behandlingar fr.o.m den 9/11. Se vart världen befinner sig då och hur rekommendationerna är. Det är en orolig värld vi lever i just nu. Vi får göra vad vi kan i vår lilla del av världen för att det ska bli så ”safe” som möjligt.
Till er alla: Frid & kärlek
Elisabeth