Söndagen den 3/1 börjar yogan igen. Högst 5 deltagare. Anmälan krävs via sms till 0736341087 eller via Boka direkt i länken.
Du är självklart frisk när du kommer. Spritar dina händer när du kommer och när du går. Du får gärna använda egen matta. Sprit finns även till lånemattorna.
Jag kommer också börja filma igen, hela kurser. Mer info kommer nästa år.

Det har varit en lång månad, december 2020, och rejält omtumlande. Jag är så tacksam för min underbara familj. Det blev en skön jul trots allt som ÄR. Sorgligt och vackert på samma gång. Men det är ok, det får vara så ❤️

I vårat gemensamma kämpande, jorden runt, så kan vi bara göra så gott vi kan. Hålla avstånd, tvätta händerna ofta, hålla rent omkring oss. Det är ju egentligen inte svårt alls!!! Undvika affärer, inte resa i onödan…. Det verkar inte finnas någon garanti så, som sagt, vi får göra så gott vi kan och försöka LEVA lite också. Försöka hitta ljuspunkterna och lära oss leva på ett nytt sätt i våran förändrade värld. Det kommer bli bra till slut. På ett nytt sätt.
Ser fram emot ett nytt år. Önskar er alla ett lugnt, friskt och fint slut på 2020.
Välkommen 2021🙏

https://www.bokadirekt.se/places/thai-yoga-massage-center-nyn%C3%A4shamn-32685