Yoga & Måla den 16-23/9 2023 med Elisabeth, Maria & Fredrik

Välkommen att följa med oss till underbara Nerja i höst, för en vecka med yoga och kreativt måleri.

Alla kan deltaga, vi anpassar övningar och innehåll efter gruppen.

Fullbokat hösten 2022, nu har du chansen igen! Yoga & Måla med Elisabeth , Maria & Fredrik som är tillbaka i Nerja den 16-23 september. Följ med på en härlig vecka med YOGA, 10 tillfällen (morgon och kväll, en dag ledigt) och MÅLA, 5 tillfällen (kl 11-13) tillsammans utan krav på prestation (en dag ledigt). Boende på fina lägenhetshotellet Nerjaluna centralt i Gamla Stan med uppvärmd pool på den stora takterassen och en vacker innergård där vi också målar och yogar.

Du hittar alla information och bokar din plats HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *